Menús de restaurantes que ofrecen botelo esta fin de semana
Seis restaurantes da vila ofrecen no seu menú de fin de semana o botelo como prato rei. Aquí ofrecemos os menús e prezos dalgúns deles para que poidan reservar a súa mesa.
Croquetas de cocido
Botelo con repolo, garavanzos, patacas e chourizos. Botelos de Embutidos Serra da Lastra.
Sobremesa variada e café
Viños: Mencía Valdouro e Godello Viña Abad
Prezo do menú: 25€/ persoa
Teléfono de reservas: 988 32 19 35
Primeiros: Empanada de boletus con touciño entrefebrado, ovos rotos con grelos e zorza, ensalada morna de orella e garavanzos.
Segundos: botelo con repolo, patacas e garavanzos; brocheta de porco celta e bacallau ao forno.
Sobremesa: Escuma de canela con fresóns ao mencía, “torrija” caramelizada e brownie de castañas.
Viños: Godello e mencía de Valdeorras
Prezo: 20 €/persoa
Teléfono de reservas: 988 68 23 49
Filloa gratinada de crema de botelo e grelos
Sopa de cocido
Botelo con chourizos, cachelos, verdura e garavanzos
Sorbete de pexego ao godello, bica e torta de “roxós”
Viños DO Valdeorras, café e licores
Prezo: 20 €/persoa
Teléfono de reservas: 988 34 74 23
Elixir entre primeiros: sopa de cocido, revolto de grelos e croquetas de cocido
De segundo escoller: Botelo ou bacallau con repolo
Sobremesa: filloas, leite frita e torta chicharróns
Prezo: 20 €/persoa
Teléfono: 988 34 72 35
Tamén ofrecen no seu menú botelo estes establecementos do Barco:
- Al Natural: 609 13 81 91
- Fernando III: 988 32 03 71